söndag 13 mars 2011

En helg i fint sällskap





Nu tänkte jag berätta lite om min fina helg i Chamonix. Allt började i fredags då jag mötte upp paret Jagemarques utanför deras lägenhet och vi packade ihop oss i bilen och åkte ut från Lyon med nedvevade rutor i solskenet. Jag tog på mig solglasögon, kände att vinden som blåste lite i håret luktade gröna gräsmattor och tygskor, lyssnade på glad musik och tittade på mina medpassagerare i framsätena som nog är det finaste exemplet på hur folk ser ut när de är kära i en fransk vårstad. Just då tänkte jag att livet nog är ganska trevligt ändå.

Sen fick vi äntligen träffa Lovisa igen, som nu är au pair i en hurtig alpfamilj med världens sötaste ungar. Tydligen fick vi inte nog av att prata på fredagkvällen, utan var tvungna att spendera hela lördagen på först ett café och sen en restaurang där vi avhandlade diverse viktiga ämnen såsom vad man ska göra när man blir stor knaprandes på franska bakverk. Nu fnns det säkert de som tycker att om man är i Chamonix borde man åka skidor och det hade väl varit trevligt, men det var lite halvmulet och blåste en hel del, liftkortskostnaden var ganska hög och vi var ganska tillfreds med att promenera runt och titta på alptopparna på avstånd.

När det började bli kväll gick vi i sann 709:an-anda till Casino och köpte chips och choklad, som sedan intogs framför Meoldifestivalfinalen på Svt play. Och innan vi åkte hem idag hann vi till och med att plugga lite tempus. Allt som allt en riktigt hyfsad helg.

1 kommentar:

  1. LAKARN LAKARN LAKARN LAKARN LAKARN LAKARN LAKARN LAKARN LAKARN LAKARN LAKARN LAKARN LAKARN LAKARN LAKARN LAKARN LAKARN LAKARN LAKARN LAKARN LAKARN LAKARN LAKARN LAKARN
    Ps. Du verkar ha haft det mysigt i Chamonix (avundsjuk)

    SvaraRadera